SITATER

 1. " En stor spirituell revolusjon eksploderer gjennom hele planeten. Pyramide samfunnet (PSSM) i India er en betydelig del av denne enorme forandringen. "
 2. " Alle fysiske lidelser er på grunn av mentale bekymringer. Alle mentale bekymringer er på grunn av intellektuell umodenhet. Intellektuell umodenhet er på grunn av mangel på spirituell energi, mangel på spirituell visdom. "
 3. " Pusten er den store innfallsport for aktivering av det tredje øyet. Tredje øyet er synonymt med sjelens essens. "
 4. " Praktisere meditasjon, lese bøker om meditasjon, høre på andre´s meditasjons opplevelser… dette er de store forutsetninger ved Meditasjonens Praksis. "
 5. " Om vi spiser kjøttet fra dyr ved å drepe dem, sløse bort blodet og gi mye smerte til dyre gudene, da må vi betale for det. Det er så mange grunner til aldri å drepe dyr. Dreping av dyr er veldig veldig dårlig karma. "
 6. " La oss huske at bønn ikke er meditasjon, og meditasjon ikke er bønn. De er så langt fra hverandre som Nordpolen er fra Sørpolen. "
 7. " Meditasjon gir suksess i livet, effektivitet i livet, fullføring i livet, liv til livet, fred til livet og harmoni til livet. "
 8. " Meditasjon bør gjøres regelmessig, og minimum 30 til 40 minutter hver dag. Hvilken som helst tid og hvilket som helst sted er perfekt for meditasjon. "
 9. " Bare gjennom meditasjon, bare gjennom opplysning, bare gjennom å høre andres livs histories, klarer vi å huske vårt praktfulle selv, vårt universale selv, vårt kosmiske selv. Det er å bli en mester. "
 10. " Pyramid Spiritual Societies Movement er del av den verdensomspennende New Age spirituelle revolusjonen. Det er en bevegelse som leder menneskeheten fra vold til ikke-vold… fra ikke-vegetarianisme til vegetarianisme… fra blind tro til vitenskapelig eksperimentering og vitenskapelig logikk… fra vanvittig materialisme til forstandig spiritualitet. "
 11. " Loven om Karma kokes ned til det å ble vegetarianer umiddelbart, med en gang. Har vi ikke enda blitt vegetarianere, betyr det at vi ikke engang står ved dørene til Guds rike. "
 12. " Desto mer vi praktiserer meditasjon, desto mindre søvn trenger vi. Desto mer vi mediterer.. desto mindre mat trenger vi. Mer mat for bevisstheten betyr mindre mat/søvn behov for kroppen. "
 13. " Dagens epoke er pyramidens epoke. Om vi reiser… i vår meditasjon.. til andre galakser og besøker de andre galaktiske sivilisasjoner og samfunn… finner vi pyramider overalt. "

No Copyright. Please spread the message of Anapanasati Meditation, Vegetarianism and Spiritual Science to the whole world.
Powered by Pyraminds