BRAHMARSHI PATRIJI

Subash Patri … ble født i året 1947 … i Shakkar Nagar, Nizamabad dist. (Andra Pradesh) … til P.V.Ramana og Savitri Devi.

Hans tidligere skolegang var i byen Bodhan og Secunderabad. Høyskolen ble fullført i byen Hyderabad.

Etter å ha tatt sin mastergrad i jordbunnvitenskap i 1974, fra Andra Pradesh Jordbruks Universitet, fikk han jobb i et multinasjonalt kunstgjødsel firma i året 1975.

Patriji giftet seg med Swarnamala i året 1974. Han er far til to døtre … Parinitha og Parimala … født i årene 1978 og 1982.

BRAHMARSHI PATRIJI

PATRIJI & SWARNAMALA PATRI

PATRIJI FAMILY

OPPLYSNING

Patriji ble opplyst i året 1979 … etter noen seriøse eksperiment med meditasjon. Siden da, har Patriji strevd hardt med å vekke og opplyse hvert eneste individ.

Videre, i det følgende tiår, har han lest og fullført mer en 50,000 bøker om vitenskapen om spiritualitet og vitenskapen om meditasjon.

SPIRITUELL BEVEGELSE

Patriji etablerte "The Kurnool Spiritual Society" i året 1990 … i KURNOOL … med det eneste oppdrag å skape en intens bevissthet blant folk … om vitenskapen av meditasjon .. og dens primære rolle med å gi fysisk, mental og intellektuell helse og velvære til alle.

PYRAMIDE MEDITASJON

Patriji etablerte den første pyramiden i Kurnool i året 1991. I året 1996, ble den andre pyramiden bygd i URAVAKONDA. Senere har flere pyramider blitt etablert rundt om i staten Andra Pradesh. Pyramide meditasjon, på verdensbasis, ble for første gang etablert av Patriji.

Meditasjon utført i en pyramide er tre ganger så kraftig.

OVERGANG TIL UAVBRUTT SERVICE TIL MENNESKEHETEN

Patriji resignerte fra sin jobb i året 1992 … og tok til en uavbrutt service til menneskeheten.

Patriji`s dedikerte innsats, siden 1992, har resultert i at hundrevis av spirituelle pyramide samfunn har blitt etablert i India.

LITTRATUR om SPIRITUELL VITENSKAP

Patriji har, til dags dato, skrevet over seksti bøker og lagd flere audio og video kassetter og cder … de fleste på språket Telegu … alle om forskjellige New Age spirituell vitenskap´s tema.

Hans forfatter bidrag, har resultert i en enorm mengde litteratur om spirituell vitenskap på forskjellige språk … i form av magasiner, bøker, lydopptak og videoer.

Under hans veiledning, er bøker skrevet av store spirituell mestere fra hele verden blitt oversatt til Telegu, Kannada, Hindi,Tamil osv.

BRAHMARSHI

I året 1997, i tempelbyen Tirupati i Andra Pradesh, samlet alle pyramide mestre seg for å tildele tittelen ' Brahmarshi ' til Patriji.

Patriji reiser i stor utstrekning til hver krok og hvert hjørne i landet … inkludert avsides liggende landsbyer, gjennom hele året … og holder meditasjons kurs til individer av alle aldersgrupper, utdanninger eller stratum. Til dags dato, har han holdt tusenvis av seminar om Anapanasati meditasjon, Vegetarianisme og New Age spirituell vitenskap etc.

MUSIKK OG MEDITASJON

Patriji er også en en utmerket fløytespiller og sanger, og har utviklet teknikker som kombinerer musikk med meditasjon for veldig intense meditasjons opplevelser.

FULLMÅNE ENERGI

Patriji fremmer tanken om å leve i harmoni med naturen. Han oppmuntrer til gruppe ekspedisjoner inn i dype skoger og meditasjons samlinger gjennom hele natten, spesielt på fullmåne dager.

PRIS FOR EN LIVSTIDS PRESTASJON

Patriji ble hedret med en Pris for en Livstids prestasjon, ved det Nasjonale Symposium på Vitenskap av Holistisk Levevære og dens Globale Anvendelse, organisert av AROGYADHAM ved Mahatma Gandhi´s Institutt for Medisinsk Vitenskap, WARDHA, i November måned 2006.

LIFE-TIME ACHIEVEMENT AWARD
Nov, 2006

DHYAN VISHARAD AWARD
Mar, 2013

DHYAN VISHARAD TILDELING

Patriji ble hedret med en Dyhan Visharad tildeling av det Indiske Styret for Alternative Medisiner, ved den 21. Internasjonale konferansen holdt i Kolkata, mars 2013.

PYRAMIDE JAGATH… INNEN 2016

Patriji´s drøm er å skape et 'Pyramide Jagath' innen året 2016. Det er nå tid for hele verden å omfavne vitenskapen om meditasjon, som er 'Anapanasati'. Hele Pyramide samfunnet, "PSS Movement", er fokusert på å oppnå det.

Patriji underviser at Vegetarianisme og Anapanasati meditasjon er grunnleggende for verdens helse og verdens velvære.

No Copyright. Please spread the message of Anapanasati Meditation, Vegetarianism and Spiritual Science to the whole world.
Powered by Pyraminds